Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie bij ESTHEBEL

Bij een wenkbrauwtransplantatie worden zeer kleine huidkanaaltjes gemaakt waarin later de haarzakjes zullen geplaatst worden. Hierbij is het belangrijk dat de haartjes in de natuurlijke richting geplaatst worden en dat de overgangen met het bestaande haar zo natuurlijk mogelijk zijn. De getransplanteerde haarzakjes groeien vervolgens helemaal vanzelf dicht.

Na de ingreep wordt er contact gehouden met de patiënt en een eerste controlemoment wordt ingepland om de vooruitgang en het resultaat te bekijken.
Een jaar na de ingreep wordt een laatste controleafspraak gemaakt.Dat gebeurt ondermeer aan de hand van foto's. Alleen als de patiënt en de arts tevreden zijn met het resultaat wordt de behandeling afgerond en het dossier afgesloten.

Bij ESTHEBEL garanderen we u dat alle getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren, zolang de haarkrans behouden wordt.

Het adviesgesprek en de wenkbrauwtransplantatie vinden plaats in de ESTHEBEL-vestiging te Heusden-Zolder.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De kosten voor een wenkbrauwtransplantatie bedragen 2.500 Eur, voor-, nazorg en controles inbegrepen.

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.