Uw Resthaarsituatie

Individueel Haartransplantatieplan

Iedereen is uniek, net als hun haaruitval.Voor elk patiënt wordt een individueel behandelplan gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met het geslacht, leeftijd, gewicht, haarvoorraad en het aantal nodige grafts. Na een uitgebreid consultatie wordt besloten of U baat heeft bij een behandeling. Als het positief is, wordt precies bepaald waar de haarzakjes worden genomen en waar zij worden getransplanteerd en hoeveel haarzakjes nodig zullen zijn voor de optimale haardichtheid.

Onze chirurgen, die gespecialiseert zijn op het gebied van haartransplantaties voeren de behandeling uit met behulp van de nieuwste technologie.
Bijvoorbeeld, is in geen geval blijft er een lidteken over aan de donorgebied. Ook is het voor ons erg belangrijk om de genezingsfase zo kort mogelijk te houden, zodat U uw dagelijkse leven zo goed mogelijk kunt voortzetten.

Uw donorgebied na de behandeling
De beste manier om uw huidige haarsituatie te beoordelen en U te informeren over de behandelmethoden, is een persoonslijke advies in ons Sales&Consulting office in Belgie of een bezoek in ons kliniek in Istanbul, Turkije. Een bezoek gaat echter gepaard met financiële inspanning voor de patiënten.

Wij bieden U daarom de mogelijkheid om ons vooraf foto's van uw huidige haarsituatie te sturen. De behandelende artsen beoordelen deze foto's vrijblijvend en desgewenst bespreken wij met U verdere stappen.

U kan de foto's naar de volgende Emailadres sturen: info@esthebel.be ( in jpg-formaat) 
Heeft U vragen vooraf, vul dan onderstaand contactformulier in. We komen zo snel mogelijk bij U terug.

Hartelijk bedankt.

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.