Programma

Het behandelingsproces en reisafloop:

Esthebel biedt U een All In Package aan, in Istanbul, Turkije.
Wij consulteren en organiseren U, de behandeling en de reis ernartoe.
Deze diensten worden aangeboden onder de naam Beauty, Health & Medical Travel.
Wanneer U besloten heeft om zich bij ons te laten behandelen, hoeft U enkel uw koffers in te pakken, al de rest regelen wij voor U.

Contact:

U kan ons via Telefoon, Whatsapp, Email, Facebook, Instagram of onze website bereiken.
Call Back:
Laat uw telefoon achter, wij bellen U terug.

Foto's versturen:

Stuur ons per Whatsapp of via email de foto's door van de huidige situatie van uw haren; genomen ''van voor, rechts, links, achter en van boven''. De behandelende experten en dokters gaan die analyseren en een eerste idee vormen over aantal grafts die U nodig zal hebben. Vervolgens ontvangt U een prijsvoorstel. Om de aantal te transplanteren grafts te bepalen zijn volgende factoren bepalend; de dichtheid, kleur, structuur en oppervlakte van de donorgebied. Deze factoren spelen een grote rol bij het bepalen van de offerte.

Bepalen en afspreken van behandelingsdatum:

Na het bevestigen van reservatie en bepalen van het datum vragen wij een voorschot van 25%. Hiermee kan de reservatie in de kliniek definitief bevestigd worden.

Vlucht en Hotel:

Na het ontvangen van het voorschot wordt door ons de vlucht en het hotel geboekt, de vliegtickets en het hotelvoucher per mail doorgestuurd en de tranfers ter plaatse georganiseerd. Verder hoeft U zelf niet veel te doen.
De reis en de transfers luchthaven-hotel-kliniek en terug: U wordt bij aankomst verwacht door onze mederwerkers aan de Meeting Point met een Bordje van Esthebel.

Het programma en de afloop van de gehele reis

Dag 1.
Aankomst in Istanbul of Izmir, inchecken in het hotel en relaxen. De eerte dag is altijd een vrije dag. U kan de stad ontdekken of in uw hotel blijven en uitrusten. Wij boeken bewust een dag langer zodat U uitgerust de behandeling kan laten doen, omdat het tussen 4-8 uur kan duren. Wanneer de aankomst rond de middaguren is wordt de eerste bespreking in de kliniek gedaan en wordt er bloed afgenomen. Het wordt aangeraden uw bloed bij uw eige dokter te laten afnemen en de testresultaten aan ons door te sturen.
Dag 2.
Dag van de behandeling, bespreking en afloop van de behandeling, bepalen van de procedures, zoals de haarlijn en vele andere details. Na de behandeling, verblijf in de kliniek of vervoer naar het hotel.
Dag 3.
Uitrusten en ralaxen.
Dag 4.
Eerste wasbeurt in de kliniek. Alle producten voor nazorg zijn door ons voorzien.
Dag 5.
Vertrek naar luchthaven, afhankelijk hoe lang U geboekt heeft. Wij raden aan 8 dagen te boeken, zodat de eerste 5 wasbeurten door ons in de kliniek gedaan wordt.

Voor al uw vragen kan U ons via Whatsapp of per mail contacteren.

Maak vrijblijvend een gratis afspraak

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.