Baard Transplantatie

Bart-Transplantation

Baardtransplantatie bij ESTHEBEL

Baardhaar is een symbool van mannelijkheid en geeft een gevoel van eigenwaarde, zelfs als een man zijn baard niet laat groeien.

De redenen voor een gebrek aan baardhaar zijn beperkt, meestal zijn ze genetisch bepaald, maar ook een chirurgische ingreep, een ongeval, laserontharing en brandwonden leiden tot het verlies van baardharen net als een te laag testosteronniveau en auto-immuunziekten.

Vooral bij patiënten uit het Verre en het Midden-Oosten, waar de baard een bijzondere betekenis heeft voor mannen, worden baardtransplantaties steeds vaker toegepast.

De ontwikkeling van de FUE-methode en het natuurlijke resultaat van een haartransplantatie doen ook het vertrouwen toenemen in de uitkomst van een baardtransplantatie.

Naast mannen die helemaal geen of nauwelijks baardhaar ontwikkelen, bestaat er ook een groep van mannen met niet-behaarde delen in de baardstreek. Dit wordt ook wel een verstrooide baard genoemd. Voor deze mannen kan een transplantatie een geschikte oplossing zijn. Dat is ook het geval voor mannen die als gevolg van brand- en snijwonden of acne littekens op hun gezicht vertonen. Die kunnen met een transplantatie verborgen worden.

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.