Over ons

Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring, een innovatieve en unieke behandelmethode en het persoonlijke karakter van de zorg.
Elke behandeling wordt uitgevoerd door een zeer vakkundig team (bestaande uit een ervaren arts en medisch team) dat met veel passie en perfectie zorg draagt voor een onovertreffelijk resultaat, waar u levenslang plezier van heeft!

Uw wensen en belangen staan altijd op de eerste plaats. U wordt behandeld op een unieke locatie in een exclusieve setting met volledige privacy waarin u zich direct thuis en vooral veilig zult voelen. Op de behandeldag staat het voltallig team voor u klaar en heeft u de beschikking over de gehele kliniek. Wij hebben dagelijks verschillende behandelingen en hebben per behamdeling een behandelend team van haartechniciens. Uw behandeling wordt zeer voorspoedig en nauwkeurig verlopen door de jarenlang ervaren professionals. Laat ons uw bijzondere wensen weten en wij zullen tot het uiterste gaan om dit voor u te realiseren. Kortom: ons team staat voor, tijdens en na de behandeling altijd voor u klaar!

Uiteindelijk draait alles om een optimaal resultaat. Zowel tijdens de consultatie én op de behandeldag zelf wordt veel overlegt over uw nieuwe haarlijn (of andere te behandelen gebied). Dit doen we samen! Dit is een zeer delicaat proces en vergt veel tijd en aandacht waarbij wij u natuurlijk zullen helpen om de juiste keuzes te maken.

Ook na de behandeling verliezen wij u niet uit het oog. Om uw herstel voorspoedig te laten verlopen is het belangrijk om onze instructies goed op te volgen. Hier zorgen wij uiteraard samen voor. De hersteltijd van de behandeling bedraagt ongeveer 7 tot 10 dagen. Tijdens uw herstelperiode zijn wij 24 uur per dag voor u bereikbaar. Voor vragen en advies of even een korte ontmoeting in de kliniek, het kan allemaal. Na 9 maanden vindt de eindcontrole plaats waarbij wij (onder het genot van een kopje koffie) samen kijken naar de oude en nieuwe foto's en we bespreken wat uw van het resultaat vindt, een mooi moment! Een afsluiting van het behandeltraject of het startpunt voor een eventuele volgende transplantatie (in een andere gebied).

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.