Impressum

 Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring, een innovatieve en unieke behandelmethode en het persoonlijke karakter van de zorg. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een zeer vakkundig team (bestaande uit een ervaren arts en medisch team) dat met veel passie en perfectie zorg draagt voor een onovertreffelijk resultaat, waar u levenslang plezier van heeft!

Uw wensen en belangen staan altijd op de eerste plaats. U wordt behandeld op een unieke locatie in een exclusieve setting met volledige privacy waarin u zich direct thuis en vooral veilig zult voelen. Op de behandeldag staat het voltallig team voor u klaar en heeft u de beschikking over de gehele kliniek. Doordat wij maar 1 behandeling per dag uitvoeren zal uw behandeling zeer voorspoedig en nauwkeurig verlopen. Laat ons uw bijzondere wensen weten en wij zullen tot het uiterste gaan om dit voor u te realiseren. Kortom: ons team staat voor, tijdens en na de behandeling altijd voor u klaar!

Omdat uiteindelijk alles draait om het resultaat is er zowel tijdens het consult én op de behandeldag zelf veel overleg over uw nieuwe haarlijn (of ander te behandelen gebied). Dit doen we samen! Door te praten over het verleden, uw huidige wensen en rekening te houden met de toekomst zorgen we voor de meest natuurlijke haarlijn die niet alleen nu mooi en passend is maar waar u tevens de rest van uw leven mee verder kan. Dit is een zeer delicaat proces en vergt veel tijd en aandacht waarbij wij u natuurlijk zullen helpen om de juiste keuzes te maken.

Ook na de behandeling verliezen wij u niet uit het oog. Om uw herstel voorspoedig te laten verlopen is het belangrijk om onze instructies goed op te volgen. Hier zorgen wij uiteraard samen voor. De hersteltijd van de behandeling bedraagt ongeveer 7 tot 10 dagen. Tijdens uw herstelperiode zijn wij 24 uur per dag voor u bereikbaar. Voor vragen en advies of even een korte ontmoeting in de kliniek, het kan allemaal. Na 9 maanden vindt de eindcontrole plaats waarbij wij (onder het genot van een kopje koffie) samen kijken naar de oude en nieuwe foto’s en we bespreken wat uw van het resultaat vindt, een mooi moment! Een afsluiting van het behandeltraject of het startpunt voor een eventuele volgende transplantatie (in een andere gebied).

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.