Newsletter

23
Juli
2022

PRP-therapie PRP is een zeer populaire behandeling, waarmee wij gebruik maken van het zelfherstellend vermogen van het eigen plasma doormiddel van inspuiting onder de hoofdhuid.
Na afname van een kleine hoeveelheid bloed wordt het in een centrifuge in rode en witte bloedcellen geisoleerd. De behandeling duurt 40-45min.
Er wordt gestart met manuele injecties met een multinaald injector. Dit zorgt voor minder pijn.
PRP behandelingen hebben aangetoond dat na aantal behandelingen de haaruitval verminderd en de dichtheid aanzienlijk verbeterd.

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak

  • Over ons

    Esthebel, is een Bedrijf dat sedert 2008 in Medisch Toerisme actief is in Turkije. In korte gaan wij ook met onze activiteiten in Belgie beginnen. Onze specialisten hebben meer dan 17 jaar ervaring in haartransplantatie. De behandelingen worden gedaan in Istanbul.  Esthebel werkt alleen met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Onze specialisten verrichten professionele haartransplantaties en gebruiken de meest recente haartransplantatie methode, de FUE (Follicular Unit Extraction) techniek, organische haartransplantatie en haartransplantatie met PRP ondersteuning.